ID: 571
Omschrijving
Indonesie Oorspronkelijke recepten uit de gordel van Smaragd Culinaire reisbibliotheek In goede en nette staat Geen inkt en of \"oortjes\" €4.00 Exclusief verzendkosten
Verzenden kan per post nl voor €4.40 of €4,50 met pakketcode of UPS afhaal punt bij je in de buurt €4.20 Afhalen is ook mogelijk
Vertaling door Maurits Eykman, Sylvia Pessireron, Octovianus Sahetapy
Periplus Editions / Eric Oey, z.pl., 1e druk, 1996, softcover met flappen, 120 pag Culinaire Reisbibliotheek
Deze verzameling van meer dan 70 rijk geïllustreerde recepten, samengebracht ut alle windstreken van Indonesië, is even afwisselend en fascinerend als de Archipel zelf.
‘Indonesië’ is meer dan een kookboek. Er wordt aandacht besteed aan de geografie, de rijke cultuur, gebruiken en gewoontes van dit bijzondere land. Recepten voor bekende gerechten als Gado Gado staan naast recepten als Sambal van Mango en Tonijn, BLische Eendenkerrie, Stoofpotje van Gekruide Ananas uit Kalimantan en Varkensvlees met Gember uit Sulawesi.
Prachtige foto’s en gedetailleerde informatie over ingrediënten en kooktechnieken vormen de ideale introductie tot de keuken van de Gordel van Smaragd.
De Culinaire Reisbibliotheek presenteert oorspronkelijke recepten uit alle hoeken van de wereld, speciaal voor koks die meer willen weten over de culturele achtergrond waarin eten wordt bereid en gegeten.
Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties Eventuele verzendings gebreken risico koperIndonesie Oorspronkelijke recepten uit de gordel van Smaragd Culinaire reisbibliotheek In goede en nette staat Geen inkt en of \"oortjes\" €4.00 Exclusief verzendkosten
Verzenden kan per post nl voor €4.40 of €4,50 met pakketcode of UPS afhaal punt bij je in de buurt €4.20 Afhalen is ook mogelijk
Vertaling door Maurits Eykman, Sylvia Pessireron, Octovianus Sahetapy
Periplus Editions / Eric Oey, z.pl., 1e druk, 1996, softcover met flappen, 120 pag Culinaire Reisbibliotheek
Deze verzameling van meer dan 70 rijk geïllustreerde recepten, samengebracht ut alle windstreken van Indonesië, is even afwisselend en fascinerend als de Archipel zelf.
‘Indonesië’ is meer dan een kookboek. Er wordt aandacht besteed aan de geografie, de rijke cultuur, gebruiken en gewoontes van dit bijzondere land. Recepten voor bekende gerechten als Gado Gado staan naast recepten als Sambal van Mango en Tonijn, BLische Eendenkerrie, Stoofpotje van Gekruide Ananas uit Kalimantan en Varkensvlees met Gember uit Sulawesi.
Prachtige foto’s en gedetailleerde informatie over ingrediënten en kooktechnieken vormen de ideale introductie tot de keuken van de Gordel van Smaragd.
De Culinaire Reisbibliotheek presenteert oorspronkelijke recepten uit alle hoeken van de wereld, speciaal voor koks die meer willen weten over de culturele achtergrond waarin eten wordt bereid en gegeten.
Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties Eventuele verzendings gebreken risico koper
Verzenden kan per post nl voor €4.40 of €4,50 met pakketcode of UPS afhaal punt bij je in de buurt €4.20 Afhalen is ook mogelijk
Vertaling door Maurits Eykman, Sylvia Pessireron, Octovianus Sahetapy
Periplus Editions / Eric Oey, z.pl., 1e druk, 1996, softcover met flappen, 120 pag Culinaire Reisbibliotheek
Deze verzameling van meer dan 70 rijk geïllustreerde recepten, samengebracht ut alle windstreken van Indonesië, is even afwisselend en fascinerend als de Archipel zelf.
‘Indonesië’ is meer dan een kookboek. Er wordt aandacht besteed aan de geografie, de rijke cultuur, gebruiken en gewoontes van dit bijzondere land. Recepten voor bekende gerechten als Gado Gado staan naast recepten als Sambal van Mango en Tonijn, BLische Eendenkerrie, Stoofpotje van Gekruide Ananas uit Kalimantan en Varkensvlees met Gember uit Sulawesi.
Prachtige foto’s en gedetailleerde informatie over ingrediënten en kooktechnieken vormen de ideale introductie tot de keuken van de Gordel van Smaragd.
De Culinaire Reisbibliotheek presenteert oorspronkelijke recepten uit alle hoeken van de wereld, speciaal voor koks die meer willen weten over de culturele achtergrond waarin eten wordt bereid en gegeten.
Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties Eventuele verzendings gebreken risico koperIndonesie Oorspronkelijke recepten uit de gordel van Smaragd Culinaire reisbibliotheek In goede en nette staat Geen inkt en of \"oortjes\" €4.00 Exclusief verzendkosten
Verzenden kan per post nl voor €4.40 of €4,50 met pakketcode of UPS afhaal punt bij je in de buurt €4.20 Afhalen is ook mogelijk
Vertaling door Maurits Eykman, Sylvia Pessireron, Octovianus Sahetapy
Periplus Editions / Eric Oey, z.pl., 1e druk, 1996, softcover met flappen, 120 pag Culinaire Reisbibliotheek
Deze verzameling van meer dan 70 rijk geïllustreerde recepten, samengebracht ut alle windstreken van Indonesië, is even afwisselend en fascinerend als de Archipel zelf.
‘Indonesië’ is meer dan een kookboek. Er wordt aandacht besteed aan de geografie, de rijke cultuur, gebruiken en gewoontes van dit bijzondere land. Recepten voor bekende gerechten als Gado Gado staan naast recepten als Sambal van Mango en Tonijn, BLische Eendenkerrie, Stoofpotje van Gekruide Ananas uit Kalimantan en Varkensvlees met Gember uit Sulawesi.
Prachtige foto’s en gedetailleerde informatie over ingrediënten en kooktechnieken vormen de ideale introductie tot de keuken van de Gordel van Smaragd.
De Culinaire Reisbibliotheek presenteert oorspronkelijke recepten uit alle hoeken van de wereld, speciaal voor koks die meer willen weten over de culturele achtergrond waarin eten wordt bereid en gegeten.
Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties Eventuele verzendings gebreken risico koper